Infästning

Hem / Montagetillbehör / Infästning

Produkter och tillbehör för infästning

På denna sida kan du hitta olika typer av skruvar. Du kan exempelvis hitta undertaksskruv som vanligen används för att fästa vägglisten i trä- eller gipsväggar. Du kan även använda dig av montageskruv mot trä. Vi är fullt medvetna om att våra kunder har olika förutsättningar och behov. Därför ser vi även till att erbjuda andra typer av skruvar och tillbehör för infästning tak och vägg, exempelvis för betong och plåt.

Tillbehör för infästning av undertak som inte är av trä

Behöver du infästning mot vägg i betong? Vi har spikplugg för infästning i betongvalv och betongvägg. Du kan även använda vår hålexpander mot betong. Vill du kunna skruva något mot tunnplåt kan en nitskruv användas. Vi erbjuder mer än bara skruvar på denna sidan. Du kan även hitta akustiklim, ett utmärkt tillbehör för dig som vill kunna limma fast något direkt mot en yta. Fördelen med akustiklim är att den är vibrationsupptagande.

Använd den i kombination med våra montagetillbehör, exempelvis vår spackelspade och våra montagevantar. Limmet har god vidhäftningsförmåga, är fuktförseglande och kan med fördel användas för snabba montage. Köp det du behöver redan idag. Är du osäker på vilka skruvar du bör använda eller vilka infästningstillbehör som passar dig bäst? Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst!

Läs mer
Filtrera tune