Entreprenad av akustiktak

Aros Akustik har stor kompetens inom undertaksentreprenader, vi ser till att du som kund får dina akustiktak levererade i rätt tid, till rätt kostnad och med bra kvalitet. Det finns tre ord som vi jobbar efter mer än något annat. Effektivitet, kunnande och förtroende. Med dessa tre ord får vi en bra ekonomi i projekt och en bra lönsamhet i företaget med nöjda kunder.

Vi vill eftersträva en affärsrelation som innebär återkommande nöjda kunder.

Vi är idag ca 35 st anställda som arbetar på Aros Akustik. Med kontor och lager i Uppsala kan vi åta oss projekt i hela Mälardalen. Vi utför allt ifrån servicearbeten till stora entreprenader.

Våra kunder är många. Vi arbetar mycket med mindre och medelstora byggföretag, fastighetsföretag, kommun och landsting. Men även med riksbyggare så som NCC, Skanska, PEAB, Veidekke mfl.

 

Montering av undertak

Kunskap och erfarenhet är grunden för ett bra resultat.
Vi utbildar våra montörer med målet att varje montör ska göra ett så bra jobb som möjligt kvalitetsmässigt.

 

Monteringsprocessen

Monteringen bereds och planeras i förväg in i minsta detalj. Våra montörer håller dig som beställare informerad om läget på arbetsplatsen och försöker att i så tidigt skede som möjligt uppdaga eventuella problem. Materialet beställs och levereras normalt inom en ram av två till fem arbetsdagar för att montering sedan ska kunna ske inom planerad tidsram. Montörerna är bra problemlösare som arbetar snabbt och effektivt. För skickliga montörer tar det normalt en timme att montera ca 5 Kvm Undertak. Efter montaget är klart kan efterföljande yrkesgrupper montera ljus, ventilation mm.

 

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss