Bullriga miljöer motverkas enklast med ljudabsorbenter

En högljudd miljö är inte bara farlig för hörseln, den är även utmattande att vistas i. Kanske har du själv befunnit dig i en bullrig restaurang där det är svårt att kommunicera med ditt sällskap på grund av dålig ljudisolering. Våra ljudabsorbenter hjälper till att få bort bullret i högljudda miljöer, utan att påverka de ljud man vill höra, det vill säga varandra. Du kan enkelt hitta en ljudabsorbent som passar din verksamhet men även ditt eget hem. Kanske har du barn som spelar instrument och vill utrusta ett av hemmets rum med bra ljuddämpande material? Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig hitta de rätta produkterna!

Aros Akustik har levererat och monterat undertak sedan 2005 och har goda kunskaper och erfarenhet av alla typer av undertak vare sig det gäller stora eller små entreprenader. Vi vill verka för kvalitet, både vad gäller varor och tjänster. Vi kan hjälpa dig med rådgivning, tekniska lösningar och mängdning. Vi kan även ta fram budgetar för kommande projekt, produktmaterial m.m. Vi vet att det bästa sättet att få nya uppdrag är att lämna kunden nöjd och tillfreds.

Affärsidé
Vår målsättning är att erbjuda tekniskt och ekonomiskt optimala lösningar för våra kunder inom samtliga akustikområden. Vår strävan är att göra akustiken begriplig, och att alltid föreslå den bästa byggtekniska lösningen. Kunden är delaktig i hela planerings- och produktionsprocessen.

Kvalitetsledning
Vi arbetar efter ett kvalitetsarbete som följer intentionerna i SS-EN ISO 9001:2008.

Miljöledning
Vi arbetar efter ett miljöarbete som följer intentionerna i SS-EN ISO 14001